User Tag List

  • Bu konuyu beğendiniz mi?

    Tüm ps3 lere oyun atma video

    Geçerli Reyting


    Değerlendirme: Toplam 13 oy almıştır, ortalama Değerlendirmesi 4.31 puandır.
Sayfa 51 Toplam 56 Sayfadan BirinciBirinci ... 414950515253 ... SonuncuSonuncu
Toplam 551 adet sonuctan sayfa basi 501 ile 510 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Tüm ps3 lere oyun atma video

  1. #501
    Status
    Offline
    erenkanyanık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Aldığı Beğeniler
    68
    Yaptığı Beğeniler
    0
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    13.Aralık.2014
    Mesajlar
    247

    Seviye: 30 
    Tecrübe: 250,010
    Sonraki Seviye: 300,073

    Konular
    1
    Ettiği Teşekkür
    472
    102 mesaja 177 teşekkür aldı

    Tüm ps3 lere oyun atma video

    Alıntı firabdur Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    oyunları convert etmeden önce mi yoksa ettikten sonra mı türkçe yaptınız
    Convert etmeden önce türkçe yapıyoruz.sonra convert ediyoruz

  2. erenkanyanık üyemize teşekkür edenler:
    ferhanank (28.Mart.2017)

  3. #502
    Status
    Offline
    harleyquinn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aldığı Beğeniler
    0
    Yaptığı Beğeniler
    0
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    08.Şubat.2017
    Mesajlar
    20

    Seviye: 14 
    Tecrübe: 4,468
    Sonraki Seviye: 5,517

    Konular
    2
    Ettiği Teşekkür
    18
    1 mesaja 1 teşekkür aldı

    beyond two soul u yapabilen var mı arkadaşlar ? bu arada ultra street fighter 4 ü dediğiniz gibi yaptım ama yine siyah ekranda kalıyor makine donmuyor kitlenmiyor fakat oyunu da açmıyor...
    Konu harleyquinn tarafından (30.Mart.2017 Saat 00:11 ) değiştirilmiştir.

  4. #503
    Status
    Offline
    erenkanyanık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Aldığı Beğeniler
    68
    Yaptığı Beğeniler
    0
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    13.Aralık.2014
    Mesajlar
    247

    Seviye: 30 
    Tecrübe: 250,010
    Sonraki Seviye: 300,073

    Konular
    1
    Ettiği Teşekkür
    472
    102 mesaja 177 teşekkür aldı

    Alıntı harleyquinn Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    beyond two soul u yapabilen var mı arkadaşlar ? bu arada ultra street fighter 4 ü dediğiniz gibi yaptım ama yine siyah ekranda kalıyor makine donmuyor kitlenmiyor fakat oyunu da açmıyor...
    Convert ettiğiniz oyun cfwli cihazda açılıyorsa veri transferi yapın. Cfwli de çalışıpta ofwli de çalışmıyorsa siyah ekran yada loading te kalıyorsa ofwli cihazı internete bağla oyununu güncelle

  5. #504
    Status
    Offline
    harleyquinn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aldığı Beğeniler
    0
    Yaptığı Beğeniler
    0
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    08.Şubat.2017
    Mesajlar
    20

    Seviye: 14 
    Tecrübe: 4,468
    Sonraki Seviye: 5,517

    Konular
    2
    Ettiği Teşekkür
    18
    1 mesaja 1 teşekkür aldı

    cfwli cihazda siyah ekranda kalıyor. maalesef cfwlide de açılmıyor..

  6. #505
    Status
    Offline
    erenkanyanık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Aldığı Beğeniler
    68
    Yaptığı Beğeniler
    0
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    13.Aralık.2014
    Mesajlar
    247

    Seviye: 30 
    Tecrübe: 250,010
    Sonraki Seviye: 300,073

    Konular
    1
    Ettiği Teşekkür
    472
    102 mesaja 177 teşekkür aldı

    Alıntı harleyquinn Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    cfwli cihazda siyah ekranda kalıyor. maalesef cfwlide de açılmıyor..
    Eboot değiştir. Oyunun updatesini indir pkg tools ile eboot al oyun klasörüne at

  7. #506
    Status
    Offline
    harleyquinn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aldığı Beğeniler
    0
    Yaptığı Beğeniler
    0
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    08.Şubat.2017
    Mesajlar
    20

    Seviye: 14 
    Tecrübe: 4,468
    Sonraki Seviye: 5,517

    Konular
    2
    Ettiği Teşekkür
    18
    1 mesaja 1 teşekkür aldı

    4 update dosyası var zaten hepsini indiririp denedim son eboot dosyasını alıp içine attım ama yine aynı inat ettim çalıştıracağım acaba çeviri programından olabilir mi mesela resident evil 6 yı başka programla çevirmiştim save sorunu ortadan kalkmıştı.

  8. #507
    Status
    Offline
    MCTUNA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Aldığı Beğeniler
    1642
    Yaptığı Beğeniler
    681
    Admin
    Üyelik tarihi
    29.Ekim.2010
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    1,956

    Seviye: 45 
    Tecrübe: 4,924,383
    Sonraki Seviye: 5,107,448

    Konular
    714
    Ettiği Teşekkür
    509
    1,370 mesaja 8,777 teşekkür aldı
    Blog Girişleri
    26

    Alıntı harleyquinn Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    cfwli cihazda siyah ekranda kalıyor. maalesef cfwlide de açılmıyor..
    Türkçesi çalışmaz ingilizce versionunu deneyin o çalışıyor

  9. #508
    Status
    Offline
    harleyquinn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aldığı Beğeniler
    0
    Yaptığı Beğeniler
    0
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    08.Şubat.2017
    Mesajlar
    20

    Seviye: 14 
    Tecrübe: 4,468
    Sonraki Seviye: 5,517

    Konular
    2
    Ettiği Teşekkür
    18
    1 mesaja 1 teşekkür aldı

    sanırım sorunu buldum bnm indirdiğim oyuna dlcler port edilmiş şekilde sanırım açmama sebebi dlcler.Peki arkadaşlar dmg oyunları nasıl yapıyoruz bilgisi olan varmı cfw li makinede çalışıyor fakat ofw ye kopyalayınca eboot dosyasından dolayı hata veriyor...bilgisi olan var mı?
    Konu harleyquinn tarafından (30.Mart.2017 Saat 15:11 ) değiştirilmiştir.

  10. #509
    Status
    Offline
    erenkanyanık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Aldığı Beğeniler
    68
    Yaptığı Beğeniler
    0
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    13.Aralık.2014
    Mesajlar
    247

    Seviye: 30 
    Tecrübe: 250,010
    Sonraki Seviye: 300,073

    Konular
    1
    Ettiği Teşekkür
    472
    102 mesaja 177 teşekkür aldı

    Alıntı harleyquinn Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    sanırım sorunu buldum bnm indirdiğim oyuna dlcler port edilmiş şekilde sanırım açmama sebebi dlcler.Peki arkadaşlar dmg oyunları nasıl yapıyoruz bilgisi olan varmı cfw li makinede çalışıyor fakat ofw ye kopyalayınca eboot dosyasından dolayı hata veriyor...bilgisi olan var mı?
    Dlc içinde olan oyunlarda save sorunlarıda oluyor.

  11. #510
    Status
    Offline
    erenkanyanık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Aldığı Beğeniler
    68
    Yaptığı Beğeniler
    0
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    13.Aralık.2014
    Mesajlar
    247

    Seviye: 30 
    Tecrübe: 250,010
    Sonraki Seviye: 300,073

    Konular
    1
    Ettiği Teşekkür
    472
    102 mesaja 177 teşekkür aldı

    Cfwli cihaza açılmayan oyunların bütün update leri kur sırasıyla. Eboot eksik kalıyor. Tek bir update ile. Ama hepsini kurarsan eboot düzeliyor oyun açılıyor

Sayfa 51 Toplam 56 Sayfadan BirinciBirinci ... 414950515253 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)

Visitors found this page by searching for:

ules00180 hybrids

ULES00516

SAVE DAta NPJH90205

savedata uces01473

Yulet usta psp

save data disney pixar up blus30305

ULUS10497 cheats

ULES00579 cheats download

UCES00421 cheat ppsspp

BLES00453 mega

ULES01523

download ceat naruto NPJH90205 FULL CHARACTER

ps3 shift2 mod turkce

PS3Tools 4.8.1

mana khemia student alliance pkg ps3

cheats ULES00567

cheat ulus10236

BLES00250 cheat pkg

npjb00070 download

tek konsol ile oyun injector

download save hack ps3 bljs10005 ninja gaiden sigma

SEO Blog

Bu Konu için Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •