User Tag List

  • Bu konuyu beğendiniz mi?

    PSVITA HENkaku Oyun Atma ve Kurulum Rehberi

    Geçerli Reyting


    Değerlendirme: Toplam 5 oy almıştır, ortalama Değerlendirmesi 4.80 puandır.
Sayfa 6 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 456
Toplam 60 adet sonuctan sayfa basi 51 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: PSVITA HENkaku Oyun Atma ve Kurulum Rehberi

  1. #51
    Status
    Offline
    arif02 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aldığı Beğeniler
    7
    Yaptığı Beğeniler
    15
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    31.Mayıs.2012
    Mesajlar
    225

    Seviye: 34 
    Tecrübe: 617,953
    Sonraki Seviye: 677,567

    Konular
    16
    Ettiği Teşekkür
    320
    58 mesaja 316 teşekkür aldı

    PSVITA HENkaku Oyun Atma ve Kurulum Rehberi

    Alıntı MCTUNA Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    beta.henkaku.xyz adresinden dene arif kardeşim
    daha önce henkaku.xzy kulanıyordum call of ve ditor sorunsuz oynuyordum ama unit 13 oymanıyordu oyuna giriyor girdiğinde tamam diye bir simge çıkıyor orda psvita kapanıyor
    sonra beta.henkaku yükledim call of ve ditor gitti açılıyor tamam diye bir simge çıkıyor sonra kapanıyor çihaz

  2. #52
    Status
    Offline
    acar85 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aldığı Beğeniler
    0
    Yaptığı Beğeniler
    0
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    21.Aralık.2013
    Mesajlar
    10

    Seviye: 19 
    Tecrübe: 21,772
    Sonraki Seviye: 22,851

    Konular
    0
    Ettiği Teşekkür
    29
    1 mesaja 1 teşekkür aldı

    Teşekkürler

  3. #53
    Status
    Offline
    poulkilly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aldığı Beğeniler
    2
    Yaptığı Beğeniler
    0
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    30.Kasım.2010
    Mesajlar
    190

    Seviye: 34 
    Tecrübe: 625,895
    Sonraki Seviye: 677,567

    Konular
    27
    Ettiği Teşekkür
    113
    52 mesaja 682 teşekkür aldı

    arkadaşlar oyunları attım vitamn puliginide attım ama instal ederken eroro 0xfffffff diye bir hata alıyorum

  4. #54
    Status
    Offline
    MCTUNA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Aldığı Beğeniler
    1642
    Yaptığı Beğeniler
    681
    Admin
    Üyelik tarihi
    29.Ekim.2010
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    2,517

    Seviye: 48 
    Tecrübe: 8,372,580
    Sonraki Seviye: 8,476,240

    Konular
    926
    Ettiği Teşekkür
    675
    1,644 mesaja 10,446 teşekkür aldı

    Alıntı poulkilly Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    arkadaşlar oyunları attım vitamn puliginide attım ama instal ederken eroro 0xfffffff diye bir hata alıyorum
    Bazı oyunlarda bu sorun olabiliyor, FTP installer kullanabilirsin @[Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    MCTUNA ADRES ve İLETİŞİM BİLGİLERİ HEMEN AŞAĞIDADIR

    PERPA TİCARET MERKEZİ 13.KAT MAVİ AVLU B BLOK NO: 2391 OKMEYDANI İSTANBUL

    GSM: 0553-618-70-70 + WHATSAPP


    PS4 KIRDIRMAK İÇİN TIKLAYINIZ

    PS4 OYUN YÜKLETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

    KIRIK PS4 SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

    PS3 KIRDIRMAK İÇİN TIKLAYINIZ

    PS3 OYUN YÜKLETMEK İÇİN TIKLAYINIZ





  5. #55
    Status
    Offline
    acar85 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aldığı Beğeniler
    0
    Yaptığı Beğeniler
    0
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    21.Aralık.2013
    Mesajlar
    10

    Seviye: 19 
    Tecrübe: 21,772
    Sonraki Seviye: 22,851

    Konular
    0
    Ettiği Teşekkür
    29
    1 mesaja 1 teşekkür aldı

    Alıntı MCTUNA Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    Bazı oyunlarda bu sorun olabiliyor, FTP installer kullanabilirsin @[Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    Merhaba tuna kardeş. File zilla ile oyun attım bi kere uncharted. Oldu kurdum sayenizde. Ama fifa atmak istediğimde filezilla hata veriyor ve atmıyor. Hafıza 16 gb yer var yani. Acaba başka yol var mı oyun atmanın

  6. #56
    Status
    Offline
    lynx_kedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aldığı Beğeniler
    0
    Yaptığı Beğeniler
    0
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    26.Aralık.2016
    Mesajlar
    3

    Seviye: 13 
    Tecrübe: 3,230
    Sonraki Seviye: 4,033

    Konular
    0
    Ettiği Teşekkür
    5
    0 mesaja 0 teşekkür aldı

    Ben cihazda bir klasör oluşturamıyorum hata veriyor
    oluşturulamadı diyor vpk klasörü

  7. #57
    Status
    Offline
    dark0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aldığı Beğeniler
    0
    Yaptığı Beğeniler
    0
    Member
    Üyelik tarihi
    04.Mayıs.2011
    Mesajlar
    9

    Seviye: 20 
    Tecrübe: 28,253
    Sonraki Seviye: 29,658

    Konular
    0
    Ettiği Teşekkür
    56
    0 mesaja 0 teşekkür aldı

    teşekkürler

  8. #58
    Status
    Offline
    cris7ronaldo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aldığı Beğeniler
    0
    Yaptığı Beğeniler
    0
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    19.Şubat.2017
    Mesajlar
    1

    Seviye: 10 
    Tecrübe: 1,022
    Sonraki Seviye: 1,454

    Konular
    0
    Ettiği Teşekkür
    1
    0 mesaja 0 teşekkür aldı

    teşekkürler

    teşekkürler

  9. #59
    Status
    Offline
    niksarli1979 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Aldığı Beğeniler
    5
    Yaptığı Beğeniler
    9
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    12.Nisan.2013
    Mesajlar
    119

    Seviye: 30 
    Tecrübe: 289,216
    Sonraki Seviye: 300,073

    Konular
    15
    Ettiği Teşekkür
    105
    19 mesaja 28 teşekkür aldı

    Alıntı lynx_kedi Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    Ben cihazda bir klasör oluşturamıyorum hata veriyor
    oluşturulamadı diyor vpk klasörü
    Bendede aynı hatayı veriyordu hatta maitools uygulamasını bir türlü kuramıyordum.VitaShell uygulaması üzerinden her 2 sorunu mu da çözdüm...

  10. #60
    Status
    Offline
    Fortune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aldığı Beğeniler
    0
    Yaptığı Beğeniler
    0
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    09.Nisan.2017
    Mesajlar
    1

    Seviye: 9 
    Tecrübe: 973
    Sonraki Seviye: 1,000

    Konular
    0
    Ettiği Teşekkür
    4
    0 mesaja 0 teşekkür aldı

    Arkadaşlar merhaba vitayı kırdığımızda yüklediğimiz oyunları online oynayabiliyor muyuz ? ve eski sürüm olduğu için psn gibi şeylere erişim sağlanmıyor yazılım güncel olmadığı için.Vitayı eski sürümde kırdıktan sonra güncellersek sorun olur mu ? Ayrıca 3.55 sürümüne sahibim henkakuyla direk kırabilir miyim ?

Sayfa 6 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 456

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)

Visitors found this page by searching for:

Henkaku ne ise yarar

ps vita crack yapma

www.mcps4.com

ps vita henkaku

Ps vita vkp oyunlari indir

vita 3.61 kirildi mi

Henkaku oyun indirme

Ps vita offline kurulum

Emulator for psvita turkce

henkaku vita turkce

ps vita henkaku oyun yukleme

psp vitaya oyun yukleme

psp vita ya nasil oyun yuklenir

Ps vita emulator calistirma

Ps vita 3.60indir

Moleculershell indir

Ps vita vpk oyun

henkaku nasil kurulur

ps vitaya oyun atma

henkaku kurulum

Henkaku icerik indir

henkaku nedir

Ps vita crack oyun

Ps vita 3.60 oyun indir

SEO Blog

Bu Konu için Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •