User Tag List

  • Bu konuyu beğendiniz mi?

    PSVITA HENkaku Oyun Atma ve Kurulum Rehberi

    Geçerli Reyting


    Değerlendirme: Toplam 4 oy almıştır, ortalama Değerlendirmesi 4.75 puandır.
Sayfa 6 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 456
Toplam 60 adet sonuctan sayfa basi 51 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: PSVITA HENkaku Oyun Atma ve Kurulum Rehberi

  1. #51
    Status
    Offline
    arif02 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aldığı Beğeniler
    7
    Yaptığı Beğeniler
    15
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    31.Mayıs.2012
    Mesajlar
    191

    Seviye: 32 
    Tecrübe: 422,957
    Sonraki Seviye: 453,790

    Konular
    15
    Ettiği Teşekkür
    296
    41 mesaja 239 teşekkür aldı

    PSVITA HENkaku Oyun Atma ve Kurulum Rehberi

    Alıntı MCTUNA Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    beta.henkaku.xyz adresinden dene arif kardeşim
    daha önce henkaku.xzy kulanıyordum call of ve ditor sorunsuz oynuyordum ama unit 13 oymanıyordu oyuna giriyor girdiğinde tamam diye bir simge çıkıyor orda psvita kapanıyor
    sonra beta.henkaku yükledim call of ve ditor gitti açılıyor tamam diye bir simge çıkıyor sonra kapanıyor çihaz

  2. #52
    Status
    Offline
    acar85 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aldığı Beğeniler
    0
    Yaptığı Beğeniler
    0
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    21.Aralık.2013
    Mesajlar
    7

    Seviye: 17 
    Tecrübe: 11,517
    Sonraki Seviye: 13,278

    Konular
    0
    Ettiği Teşekkür
    22
    0 mesaja 0 teşekkür aldı

    Teşekkürler

  3. #53
    Status
    Online
    poulkilly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aldığı Beğeniler
    2
    Yaptığı Beğeniler
    0
    Moderator
    Üyelik tarihi
    30.Kasım.2010
    Mesajlar
    174

    Seviye: 33 
    Tecrübe: 480,616
    Sonraki Seviye: 555,345

    Konular
    26
    Ettiği Teşekkür
    107
    46 mesaja 455 teşekkür aldı

    arkadaşlar oyunları attım vitamn puliginide attım ama instal ederken eroro 0xfffffff diye bir hata alıyorum

  4. #54
    Status
    Online
    MCTUNA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Aldığı Beğeniler
    1642
    Yaptığı Beğeniler
    681
    Admin
    Üyelik tarihi
    29.Ekim.2010
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    2,378

    Seviye: 47 
    Tecrübe: 6,645,057
    Sonraki Seviye: 7,172,237

    Konular
    795
    Ettiği Teşekkür
    618
    1,571 mesaja 9,506 teşekkür aldı
    Blog Girişleri
    26

    Alıntı poulkilly Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    arkadaşlar oyunları attım vitamn puliginide attım ama instal ederken eroro 0xfffffff diye bir hata alıyorum
    Bazı oyunlarda bu sorun olabiliyor, FTP installer kullanabilirsin @[Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    MCTUNA ADRES ve İLETİŞİM BİLGİLERİ HEMEN AŞAĞIDADIR

    PERPA TİCARET MERKEZİ 13.KAT MAVİ AVLU B BLOK NO: 2391 OKMEYDANI İSTANBUL

    GSM: 0553-618-70-70 + WHATSAPP


    PS4 KIRDIRMAK İÇİN TIKLAYINIZ

    PS4 OYUN YÜKLETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

    KIRIK PS4 SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

    PS3 KIRDIRMAK İÇİN TIKLAYINIZ

    PS3 OYUN YÜKLETMEK İÇİN TIKLAYINIZ





  5. #55
    Status
    Offline
    acar85 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aldığı Beğeniler
    0
    Yaptığı Beğeniler
    0
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    21.Aralık.2013
    Mesajlar
    7

    Seviye: 17 
    Tecrübe: 11,517
    Sonraki Seviye: 13,278

    Konular
    0
    Ettiği Teşekkür
    22
    0 mesaja 0 teşekkür aldı

    Alıntı MCTUNA Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    Bazı oyunlarda bu sorun olabiliyor, FTP installer kullanabilirsin @[Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    Merhaba tuna kardeş. File zilla ile oyun attım bi kere uncharted. Oldu kurdum sayenizde. Ama fifa atmak istediğimde filezilla hata veriyor ve atmıyor. Hafıza 16 gb yer var yani. Acaba başka yol var mı oyun atmanın

  6. #56
    Status
    Offline
    lynx_kedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aldığı Beğeniler
    0
    Yaptığı Beğeniler
    0
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    26.Aralık.2016
    Mesajlar
    1

    Seviye: 8 
    Tecrübe: 545
    Sonraki Seviye: 674

    Konular
    0
    Ettiği Teşekkür
    3
    0 mesaja 0 teşekkür aldı

    Ben cihazda bir klasör oluşturamıyorum hata veriyor
    oluşturulamadı diyor vpk klasörü

  7. #57
    Status
    Offline
    dark0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aldığı Beğeniler
    0
    Yaptığı Beğeniler
    0
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    04.Mayıs.2011
    Mesajlar
    3

    Seviye: 16 
    Tecrübe: 7,822
    Sonraki Seviye: 10,000

    Konular
    0
    Ettiği Teşekkür
    30
    0 mesaja 0 teşekkür aldı

    teşekkürler

  8. #58
    Status
    Offline
    cris7ronaldo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aldığı Beğeniler
    0
    Yaptığı Beğeniler
    0
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    19.Şubat.2017
    Mesajlar
    1

    Seviye: 8 
    Tecrübe: 490
    Sonraki Seviye: 674

    Konular
    0
    Ettiği Teşekkür
    1
    0 mesaja 0 teşekkür aldı

    teşekkürler

    teşekkürler

  9. #59
    Status
    Offline
    niksarli1979 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Aldığı Beğeniler
    5
    Yaptığı Beğeniler
    9
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    12.Nisan.2013
    Mesajlar
    109

    Seviye: 29 
    Tecrübe: 206,922
    Sonraki Seviye: 242,754

    Konular
    12
    Ettiği Teşekkür
    94
    16 mesaja 20 teşekkür aldı

    Alıntı lynx_kedi Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    Ben cihazda bir klasör oluşturamıyorum hata veriyor
    oluşturulamadı diyor vpk klasörü
    Bendede aynı hatayı veriyordu hatta maitools uygulamasını bir türlü kuramıyordum.VitaShell uygulaması üzerinden her 2 sorunu mu da çözdüm...

  10. #60
    Status
    Offline
    Fortune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aldığı Beğeniler
    0
    Yaptığı Beğeniler
    0
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    09.Nisan.2017
    Mesajlar
    1

    Seviye: 7 
    Tecrübe: 441
    Sonraki Seviye: 443

    Konular
    0
    Ettiği Teşekkür
    4
    0 mesaja 0 teşekkür aldı

    Arkadaşlar merhaba vitayı kırdığımızda yüklediğimiz oyunları online oynayabiliyor muyuz ? ve eski sürüm olduğu için psn gibi şeylere erişim sağlanmıyor yazılım güncel olmadığı için.Vitayı eski sürümde kırdıktan sonra güncellersek sorun olur mu ? Ayrıca 3.55 sürümüne sahibim henkakuyla direk kırabilir miyim ?

Sayfa 6 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 456

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Visitors found this page by searching for:

www.mcps4.com

ps vita henkaku

Emulator for psvita turkce

Ps vita offline kurulum

Ps vita vkp oyunlari indir

vita 3.61 kirildi mi

Henkaku ne ise yarar

ps vita henkaku oyun yukleme

henkaku vita turkce

ps vita nasil henkaku

Vpk oyun atma

Ps vita vpk oyunlari

henkaku oyun

Moleculershell indir

psp vita ya nasil oyun yuklenir

psp vitaya oyun yukleme

Ps vita emulator calistirma

ps vita crack yapma

Ps vita 3.60indir

Ps vita vpk oyun

kalici henkuku yukleme

Ps vita 3.60 oyun indir

Ps vita crack oyun

ps vita hackleme

SEO Blog

Bu Konu için Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •