Kapat
   
©

User Tag List

  • Bu konuyu beğendiniz mi?

    PS3 Jailbreak Teknik Destek Bölümü ( MCTUNA )

    Geçerli Reyting


    Değerlendirme: Toplam 3 oy almıştır, ortalama Değerlendirmesi 4.00 puandır.
Sayfa 3 Toplam 11 Sayfadan BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu
Toplam 106 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: PS3 Jailbreak Teknik Destek Bölümü ( MCTUNA )

  1. #21
    Status
    Offline
    sems230 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aldığı Beğeniler
    0
    Yaptığı Beğeniler
    1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    21.Kasım.2010
    Mesajlar
    9

    Seviye: 19 
    Tecrübe: 21,128
    Sonraki Seviye: 22,851

    Konular
    0
    Ettiği Teşekkür
    7
    0 mesaja 0 teşekkür aldı

    PS3 Jailbreak Teknik Destek Bölümü ( MCTUNA )

    slm tuna bende sizden ilk alanlardanım jb ya chipi güncellersem ne gibi artısı eksisi olur birde yapmalı mıyım

  2. #22
    Status
    Offline
    MCTUNA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Aldığı Beğeniler
    1642
    Yaptığı Beğeniler
    681
    Admin
    Üyelik tarihi
    29.Ekim.2010
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    1,946

    Seviye: 45 
    Tecrübe: 4,612,358
    Sonraki Seviye: 5,107,448

    Konular
    711
    Ettiği Teşekkür
    507
    1,367 mesaja 8,985 teşekkür aldı
    Blog Girişleri
    26


    İlk zamanlarda aldıysanız chipinizi güncellemenizi öneririm

    Chip aldığınızda size cd vermiş olmam gerekiyordu onun içerisinde chip update programı olmalı onunla yapabilirsiniz

    Eğer cd içerisinde program yok ise lütfen bildiriniz gerekli dosya ve dökümanı size vereyim

  3. MCTUNA üyemize teşekkür edenler:
    s7w7n (06.Nisan.2014)

  4. #23
    Status
    Offline
    sems230 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aldığı Beğeniler
    0
    Yaptığı Beğeniler
    1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    21.Kasım.2010
    Mesajlar
    9

    Seviye: 19 
    Tecrübe: 21,128
    Sonraki Seviye: 22,851

    Konular
    0
    Ettiği Teşekkür
    7
    0 mesaja 0 teşekkür aldı

    slm

    Alıntı MCTUNA Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    İlk zamanlarda aldıysanız chipinizi güncellemenizi öneririm

    Chip aldığınızda size cd vermiş olmam gerekiyordu onun içerisinde chip update programı olmalı onunla yapabilirsiniz

    Eğer cd içerisinde program yok ise lütfen bildiriniz gerekli dosya ve dökümanı size vereyim
    haklısınız vermiştiniz ama ben bulamadım kaybettim herhalde size zahmet verirseniz sevinirim iyi çalışmalar

  5. #24
    Status
    Offline
    MCTUNA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Aldığı Beğeniler
    1642
    Yaptığı Beğeniler
    681
    Admin
    Üyelik tarihi
    29.Ekim.2010
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    1,946

    Seviye: 45 
    Tecrübe: 4,612,358
    Sonraki Seviye: 5,107,448

    Konular
    711
    Ettiği Teşekkür
    507
    1,367 mesaja 8,985 teşekkür aldı
    Blog Girişleri
    26


    Alıntı sems230 Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    haklısınız vermiştiniz ama ben bulamadım kaybettim herhalde size zahmet verirseniz sevinirim iyi çalışmalar
    Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz

    [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]

  6. MCTUNA üyemize teşekkür edenler:
    s7w7n (06.Nisan.2014)

  7. #25
    Status
    Offline
    sems230 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aldığı Beğeniler
    0
    Yaptığı Beğeniler
    1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    21.Kasım.2010
    Mesajlar
    9

    Seviye: 19 
    Tecrübe: 21,128
    Sonraki Seviye: 22,851

    Konular
    0
    Ettiği Teşekkür
    7
    0 mesaja 0 teşekkür aldı

    Alıntı MCTUNA Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz

    [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    çok teşekkür ederim deniyorum şimdi aman bozulmasa çünkü elimde tek ve cafe işletiyorum

  8. #26
    Status
    Offline
    MCTUNA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Aldığı Beğeniler
    1642
    Yaptığı Beğeniler
    681
    Admin
    Üyelik tarihi
    29.Ekim.2010
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    1,946

    Seviye: 45 
    Tecrübe: 4,612,358
    Sonraki Seviye: 5,107,448

    Konular
    711
    Ettiği Teşekkür
    507
    1,367 mesaja 8,985 teşekkür aldı
    Blog Girişleri
    26


    Bozulmaz merak etmeyin

    Eğer yapamazsanız team viewer ile bağlanıp ben yapabilirim

  9. MCTUNA üyemize teşekkür edenler:
    s7w7n (06.Nisan.2014)

  10. #27
    Status
    Offline
    sems230 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aldığı Beğeniler
    0
    Yaptığı Beğeniler
    1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    21.Kasım.2010
    Mesajlar
    9

    Seviye: 19 
    Tecrübe: 21,128
    Sonraki Seviye: 22,851

    Konular
    0
    Ettiği Teşekkür
    7
    0 mesaja 0 teşekkür aldı

    Alıntı MCTUNA Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz

    [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    yaptım ve cok basitti. eskiden f1 açmıyordu şimdi çalıştı . çok teşekkürler tuna bey. merak ettim elimizdeki jb ile downgrade yapabilirmiyiz acaba yoksa farklı bi cihaz mı lazım benim bi sıkıntım yok tüm cihazlarım 3.41 sadece merak ettim

  11. #28
    Status
    Offline
    sems230 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aldığı Beğeniler
    0
    Yaptığı Beğeniler
    1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    21.Kasım.2010
    Mesajlar
    9

    Seviye: 19 
    Tecrübe: 21,128
    Sonraki Seviye: 22,851

    Konular
    0
    Ettiği Teşekkür
    7
    0 mesaja 0 teşekkür aldı

    Alıntı MCTUNA Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    Bozulmaz merak etmeyin

    Eğer yapamazsanız team viewer ile bağlanıp ben yapabilirim
    vay team viewer hakkatten güzel bi uygulama gerek kalmadı tşkler tuna bey

  12. #29
    Status
    Offline
    rez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aldığı Beğeniler
    0
    Yaptığı Beğeniler
    0
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    05.Nisan.2011
    Mesajlar
    3

    Seviye: 15 
    Tecrübe: 6,636
    Sonraki Seviye: 7,465

    Konular
    0
    Ettiği Teşekkür
    0
    0 mesaja 0 teşekkür aldı

    ps3 3.41

    Selamlar arkadaşlar yeniyim kusura bakmayın bende slim 3.41 ps3 var jailbreak yapılırsa bir daha cd den oyun oynayabilirmiyim eksisi ne olur acaba saygılar

  13. #30
    Status
    Offline
    MCTUNA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Aldığı Beğeniler
    1642
    Yaptığı Beğeniler
    681
    Admin
    Üyelik tarihi
    29.Ekim.2010
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    1,946

    Seviye: 45 
    Tecrübe: 4,612,358
    Sonraki Seviye: 5,107,448

    Konular
    711
    Ettiği Teşekkür
    507
    1,367 mesaja 8,985 teşekkür aldı
    Blog Girişleri
    26


    Alıntı rez Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    Selamlar arkadaşlar yeniyim kusura bakmayın bende slim 3.41 ps3 var jailbreak yapılırsa bir daha cd den oyun oynayabilirmiyim eksisi ne olur acaba saygılar
    Merhaba rez

    Jailbreak yaptırdığın zaman elindeki cd'leri kullanabilirsin fakat elindeki oyun cd'si 3.41'den yüksek bir sürümde çalışıyor ise o cd'yi takmaman gerekir,zaten jailbreak sistemine geçiş yaptığın zaman yeni çıkan bir oyunun cd'sini almana gerek kalmayacaktır

  14. MCTUNA üyemize teşekkür edenler:
    s7w7n (06.Nisan.2014)

Sayfa 3 Toplam 11 Sayfadan BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Visitors found this page by searching for:

Fix permissions

ps3 gb 500 jailbreak hangi version olur

eboot.ini nedir

ps3 jailbreak bolu

SEO Blog

Bu Konu için Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •