User Tag List

  • Konuyu değerlendir: Bu konuyu beğendiniz mi?

    bilgisayara bağlı kalmadan kullanmak


    Değerlendirme: Toplam 0 oy almıştır, ortalama Değerlendirmesi puandır.
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: bilgisayara bağlı kalmadan kullanmak

  1. #1
    Status
    Online
    wukaat3838 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aldığı Beğeniler
    0
    Yaptığı Beğeniler
    0
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    03.Nisan.2015
    Mesajlar
    12

    Seviye: 18 
    Tecrübe: 16,701
    Sonraki Seviye: 17,484

    Konular
    5
    Ettiği Teşekkür
    13
    1 mesaja 1 teşekkür aldı

    bilgisayara bağlı kalmadan kullanmak

    bilgisayara bağlı kalmadan kullanmak

    ps4 4.55 kullanicisiyim cihazım kopya oynatiyor ama bilgusayardan expolit uygulamasi acmam gerekiyor bilgisayara bagli kalmamanin yolu nasildi acaba.

    bide horizon zero oynarken oyun içi konuşma sesleri çıkmıyor fragmanlarda konuşmalar var ama oyunda yok
    [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    Konu Bilgileri

    Tüm forumdan rastgele konular:

    • » [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    • » [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    • » [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    • » [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    • » [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    • » [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    • » [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    • » [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    • » [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    • » [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]

    Aynı kategoriden rastgele konular:

    • » [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    • » [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    • » [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    • » [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    • » [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    • » [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    • » [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    • » [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    • » [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    • » [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]

  2. #2
    Status
    Offline
    poulkilly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aldığı Beğeniler
    2
    Yaptığı Beğeniler
    0
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    30.Kasım.2010
    Mesajlar
    189

    Seviye: 34 
    Tecrübe: 562,609
    Sonraki Seviye: 677,567

    Konular
    27
    Ettiği Teşekkür
    109
    51 mesaja 615 teşekkür aldı

    4.55jb.cf bu adresi internet tarayıcına gir ps4 cihazından karşına gelen listede vrhen seç bukadar.

  3. #3
    Status
    Online
    wukaat3838 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aldığı Beğeniler
    0
    Yaptığı Beğeniler
    0
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    03.Nisan.2015
    Mesajlar
    12

    Seviye: 18 
    Tecrübe: 16,701
    Sonraki Seviye: 17,484

    Konular
    5
    Ettiği Teşekkür
    13
    1 mesaja 1 teşekkür aldı


    hocam o sayfaya girdim ama olmuyor 9nce pc expolit programini aciyorum sonra kullanım klavuzundan giriyorum 4.55 hen seciyorum her defasinda pc kullaniyorum sizin dediginizi yaptim yine olmuyor vrhen sectim kapattim actim bi degisiklik olmuyor

  4. #4
    Status
    Offline
    poulkilly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aldığı Beğeniler
    2
    Yaptığı Beğeniler
    0
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    30.Kasım.2010
    Mesajlar
    189

    Seviye: 34 
    Tecrübe: 562,609
    Sonraki Seviye: 677,567

    Konular
    27
    Ettiği Teşekkür
    109
    51 mesaja 615 teşekkür aldı

    dostum olmama sebebi wifi ayarlarını yaparken özel ayarlamışsın baştan wifi ayarlarını yap kolayı seç şifreni gir bukadar aç verdiğim sayfayı kesinlikle olucak.

  5. #5
    Status
    Online
    wukaat3838 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aldığı Beğeniler
    0
    Yaptığı Beğeniler
    0
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    03.Nisan.2015
    Mesajlar
    12

    Seviye: 18 
    Tecrübe: 16,701
    Sonraki Seviye: 17,484

    Konular
    5
    Ettiği Teşekkür
    13
    1 mesaja 1 teşekkür aldı


    dedigin gibi yaptim oldu hocam bu forumda bole paylasimlar yok nedense.

    mcps3 deyken acayip paylasim olurdu

  6. #6
    Status
    Online
    MCTUNA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Aldığı Beğeniler
    1642
    Yaptığı Beğeniler
    681
    Admin
    Üyelik tarihi
    29.Ekim.2010
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    2,486

    Seviye: 48 
    Tecrübe: 7,480,356
    Sonraki Seviye: 8,476,240

    Konular
    874
    Ettiği Teşekkür
    661
    1,629 mesaja 10,170 teşekkür aldı

    Alıntı wukaat3838 Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    dedigin gibi yaptim oldu hocam bu forumda bole paylasimlar yok nedense.

    mcps3 deyken acayip paylasim olurdu
    Dilersen şu adresten de direkt girebilirsin, site bana aittir

    [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    MCTUNA ADRES ve İLETİŞİM BİLGİLERİ HEMEN AŞAĞIDADIR

    PERPA TİCARET MERKEZİ 13.KAT MAVİ AVLU B BLOK NO: 2391 OKMEYDANI İSTANBUL

    GSM: 0553-618-70-70 + WHATSAPP


    PS4 KIRDIRMAK İÇİN TIKLAYINIZ

    PS4 OYUN YÜKLETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

    KIRIK PS4 SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

    PS3 KIRDIRMAK İÇİN TIKLAYINIZ

    PS3 OYUN YÜKLETMEK İÇİN TIKLAYINIZ





  7. MCTUNA üyemize teşekkür edenler:
    poulkilly (26.Mayıs.2018)

  8. #7
    Status
    Offline
    Asew - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aldığı Beğeniler
    0
    Yaptığı Beğeniler
    0
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    04.Nisan.2018
    Mesajlar
    1

    Seviye: 7 
    Tecrübe: 296
    Sonraki Seviye: 443

    Konular
    0
    Ettiği Teşekkür
    2
    0 mesaja 0 teşekkür aldı

    Alıntı wukaat3838 Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    ps4 4.55 kullanicisiyim cihazım kopya oynatiyor ama bilgusayardan expolit uygulamasi acmam gerekiyor bilgisayara bagli kalmamanin yolu nasildi acaba.

    bide horizon zero oynarken oyun içi konuşma sesleri çıkmıyor fragmanlarda konuşmalar var ama oyunda yok
    horizon zero da aynı sorun bende de mevcutçözüm bulamadım

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Visitors found this page by searching for:

Bu Konu için Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •