User Tag List

  • Bu konuyu beğendiniz mi?

    Kırık PS3 Multiman Sorunu (Kafayı yiyeceğim)

    Geçerli Reyting


    Değerlendirme: Toplam 2 oy almıştır, ortalama Değerlendirmesi 4.00 puandır.
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Kırık PS3 Multiman Sorunu (Kafayı yiyeceğim)

  1. #1
    Status
    Offline
    veysel2016 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aldığı Beğeniler
    0
    Yaptığı Beğeniler
    0
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    07.Şubat.2017
    Mesajlar
    2

    Seviye: 9 
    Tecrübe: 699
    Sonraki Seviye: 1,000

    Konular
    1
    Ettiği Teşekkür
    0
    0 mesaja 0 teşekkür aldı

    Unhappy Kırık PS3 Multiman Sorunu (Kafayı yiyeceğim)

    Kırık PS3 Multiman Sorunu (Kafayı yiyeceğim)

    Merhabalar arkadaşlar sabahtan beri bu sorunu çözmeye çalışıyorum ama hala olmadı CFW sürümüm 4.81
    Multimandan Blur u açmıştım tam oyun açılırken dondu PS3 bende power düğmesini kapatıp açtım ( neden böyle bir dengesizlik yaptığımı hala anlamış değilim) PS3 yeniden açıldı fakat Multiman a girmek istiyorum X e basınca siyah ekranda kalıyor Multiman açılmıyor sildim tekrar kurdum Multiman 4.80 i 4.81 i ama yok düzelmedi bazıları diyo hdd yanmış olabilir ama bi ara açıldı multiman şansa bu seferde oyuna tıklayınca siyah ekranda kaldı sonra tekrar resetleyip multimana girmeyi denedim yok girmedi.
    Şuan Hızlı Format attım ama yine multimana girmedi bi arkadaş bana rebug u yükletti hem cfw sini hem ona uygun multimanı ama yine girmedi.

    Kafayı yicem daha bugun aldım ve bugun başıma geldi bu sorun yardımcı olurmusunuz ya
    Bir de şeyi sorcam kendi şehrimde PS cafeler vb. yerler var oralar bu durumu çözebilirmi götürsem cihazı yoksa kendim çözebilirmiyim sabahtan beri ugrasıyorum ya kafayı yicem artık
    [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    Konu Bilgileri

    Tüm forumdan rastgele konular:

    • » [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    • » [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    • » [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    • » [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    • » [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    • » [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    • » [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    • » [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    • » [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    • » [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]

    Aynı kategoriden rastgele konular:

    • » [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    • » [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    • » [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    • » [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    • » [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    • » [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    • » [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    • » [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    • » [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    • » [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]

  2. #2
    Status
    Offline
    centaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aldığı Beğeniler
    0
    Yaptığı Beğeniler
    0
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    15.Kasım.2015
    Mesajlar
    5

    Seviye: 13 
    Tecrübe: 3,993
    Sonraki Seviye: 4,033

    Konular
    3
    Ettiği Teşekkür
    11
    1 mesaja 3 teşekkür aldı

    Multimandan farklı uygulama ile dene ırısman ws

  3. #3
    Status
    Offline
    niksarli1979 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Aldığı Beğeniler
    5
    Yaptığı Beğeniler
    9
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    12.Nisan.2013
    Mesajlar
    104

    Seviye: 28 
    Tecrübe: 181,520
    Sonraki Seviye: 195,661

    Konular
    10
    Ettiği Teşekkür
    91
    16 mesaja 20 teşekkür aldı

    Webman ile denemenizi tavsiye ederim...

    SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

  4. #4
    Status
    Offline
    veysel2016 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aldığı Beğeniler
    0
    Yaptığı Beğeniler
    0
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    07.Şubat.2017
    Mesajlar
    2

    Seviye: 9 
    Tecrübe: 699
    Sonraki Seviye: 1,000

    Konular
    1
    Ettiği Teşekkür
    0
    0 mesaja 0 teşekkür aldı


    irismanla girdi bi kere sonra oyunu açtım dondu yine resetleyince irismana tekrar girdim bu seferde irisman siyah ekranda kaldı sanki ne zaman reset atsam o uygulamaya bi daha girmiyo valla kafayı sıyırcam ya bugun cafeye götürmeyi düşünüyom yapar dimi onlar hocam valla ugraştım sıkıldım artık ya en iyisi onlar yapsın yapabiliyorlarsa

  5. #5
    Status
    Online
    MCTUNA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Aldığı Beğeniler
    1642
    Yaptığı Beğeniler
    681
    Admin
    Üyelik tarihi
    29.Ekim.2010
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    2,035

    Seviye: 46 
    Tecrübe: 5,375,277
    Sonraki Seviye: 6,058,010

    Konular
    734
    Ettiği Teşekkür
    518
    1,411 mesaja 8,889 teşekkür aldı
    Blog Girişleri
    26

    Alıntı veysel2016 Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
    irismanla girdi bi kere sonra oyunu açtım dondu yine resetleyince irismana tekrar girdim bu seferde irisman siyah ekranda kaldı sanki ne zaman reset atsam o uygulamaya bi daha girmiyo valla kafayı sıyırcam ya bugun cafeye götürmeyi düşünüyom yapar dimi onlar hocam valla ugraştım sıkıldım artık ya en iyisi onlar yapsın yapabiliyorlarsa
    Makinenize CD oyun takıp deneyin, sorun bluray donanımdan dolayı görünüyor, eğer CD okur ise hard disk değişmesi denenebilir

  6. 2 kişi MCTUNA üyemize teşekkür etti:
    adestim (05.Aralık.2017),çağ (07.Şubat.2017)

  7. #6
    Status
    Offline
    Tolga Uğur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aldığı Beğeniler
    0
    Yaptığı Beğeniler
    0
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    05.Aralık.2017
    Mesajlar
    1

    Seviye: 3 
    Tecrübe: 48
    Sonraki Seviye: 54

    Konular
    0
    Ettiği Teşekkür
    0
    0 mesaja 0 teşekkür aldı

    Arkadaşlar, Bende de buna benzer bir sorun var. Aldığım cihazda 4.76 sürüm ve 4.76 multiman vardı. Pes2018 oynayabilmek için multiman 4.80 ve cihazada 4.80 sürüm yükledim. Pes2018 siyah ekranda kalıyor, eskiden çalışan oyunlarım da açılmamaya başladı, God Of War ana ekran atıyır, Sadece GTA5 açılıyor. Bi ara Pes2018 de açıldı ama oyun içinde dondu kaldı. Sebebi hakkında bilgisi olan çözümünü bilen varsa lütfen yardım etsin. Şimdiden teşekkür ederim.

  8. #7
    Status
    Offline
    brasco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aldığı Beğeniler
    0
    Yaptığı Beğeniler
    0
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    20.Haziran.2017
    Mesajlar
    25

    Seviye: 14 
    Tecrübe: 5,388
    Sonraki Seviye: 5,517

    Konular
    3
    Ettiği Teşekkür
    8
    6 mesaja 12 teşekkür aldı

    tolga uğur kurduğunuz cfw sürümü cobra olması gerekir yine düzelmese multimandan bd yansısı ve dahili kutularını işaretleyip deneyin yine olmasa güncelleme yapıp deneyin 1.03 dosyasinla

  9. #8
    Status
    Offline
    ufuqs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aldığı Beğeniler
    0
    Yaptığı Beğeniler
    0
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    23.Eylül.2017
    Mesajlar
    4

    Seviye: 8 
    Tecrübe: 483
    Sonraki Seviye: 674

    Konular
    0
    Ettiği Teşekkür
    16
    0 mesaja 0 teşekkür aldı

    Rebug 4.82 ve Webman kur

  10. #9
    Status
    Offline
    adestim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aldığı Beğeniler
    39
    Yaptığı Beğeniler
    27
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    01.Ocak.2011
    Mesajlar
    263

    Seviye: 35 
    Tecrübe: 677,778
    Sonraki Seviye: 824,290

    Konular
    11
    Ettiği Teşekkür
    229
    67 mesaja 121 teşekkür aldı

    sorun yaşayan arkadaşa adminimiz mctuna nokta atışı şeklinde bir tespit yapmış.sorunun kaynağı bluray okuyucusundaki problemdir.değilse kesin hdd dir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)

Visitors found this page by searching for:

Bu Konu için Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •